středa 9. ledna 2013

Looper 2012 720p BluRay x264-SPARKS




Loopeři jsou nájemní zabijáci, kteří pracují pro zločineckou organizaci. Jejich úkol je tradiční: osoby, které jsou pro sdružení nějakým způsobem nepohodlné, zastřelí a zbaví se těla. Odměnu za vykonanou práci pak vždy najdou přímo u své oběti. A za svou krvavou práci jsou placeni opravdu velice dobře. Existuje pro ně pouze jediné pravidlo – za žádnou cenu nikdy nesmí nechat svůj cíl utéct. Joe (Joseph Gordon-Levitt) patří mezi loopery, spolehlivě vykonává svou práci a užívá si luxusního, bezstarostného života. A to platí až do chvíle, kdy dostane další zakázku. K jeho velkému překvapení se totiž před jeho připravenou zbraní objeví on sám, jen o něco starší (Bruce Willis). Tato situace se mohla přihodit jedině díky další zvláštnosti této práce – organizace looperům totiž jejich „klienty“ posílá z budoucnosti. Popravované oběti jsou transportovány zpět v čase a to přímo před hlaveň určeného loopera. A Joeovi zbývá jen zlomek vteřiny k zásadnímu rozhodnutí – má zastřelit sám sebe?

TORRENT LINK: http://thepiratebay.se/torrent/7914770/Looper_2012_720p_BluRay_x264-SPARKS_%5BPublicHD%5D

Lay The Favorite 2012 BDRip XviD-WiDE



Kriminální komedie o třicátnici Beth Raymerové (Rebecca Hall), která se zaplete v Las Vegas s několika muži, kteří přišli na způsob, jak vydělat nad tamním systémem sportovních sázek.

TORRENT LINK: http://thepiratebay.se/torrent/7937130/Lay.The.Favorite.2012.BDRip.XviD-WiDE




Taken 2 2012 DVDRIP XVID AC3 5 1 HS


Liam Neeson se vrací jako bývalý agent CIA Bryan Mills, který před dvěma lety v Paříži nemilosrdně pozabíjel gang obchodníků s bílým masem, aby zachránil život své unesené dcery. Nyní ho na výletě v Istanbulu překvapí návštěva dcery Kim a také bývalé manželky Lenore. Poklidná dovolená netrvá dlouho. Lenore je přímo před zraky Bryana unesena. Kim se snaží před pronásledovateli uniknout. Bryan pochopí, že vyjednávání s únosci nemá naději na úspěch. Hlavou gangu je totiž Murad, otec jednoho ze zločinců, které Bryan zabil. Jediné, po čem Murad touží, je krvavá odplata. Pro Bryana začíná neúprosný závod s časem. Musí využít veškeré své znalosti a schopnosti, aby ochránil svou rodinu.

TORRENT LINK: http://torrentz.eu/c45f6fd414b914adffe676ca7008ca71e1ff240d


Cloud Atlas 2012 BDRip XviD-MeRCuRY



Filmová adaptace románu Davida Mitchella vypráví šest žánrově odlišných příběhů, které se odehrávají v různých časech a na různých místech od začátku 19. století až po postapokalytickou budoucnost. Film zobrazuje myšlenku kontinuální propojenosti našeho bytí a především našich činů napříč časem a prostorem, kde všechno má svoji příčinu i následek, smysl, kde se vrahova duše promění ve velkého hrdinu a kde jediný laskavý skutek v přítomnosti vyvolá revoluci v daleké budoucnosti.

TORRENT LINK: http://thepiratebay.se/torrent/7938588/Cloud.Atlas.2012.BDRip.XviD-MeRCuRY


Hit and Run 2012 BDRip XviD-SPARKS



Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů.

TORRENT LINK: http://thepiratebay.se/torrent/7945765/Hit_and_Run_2012_BDRip_XviD-SPARKS


Frankenweenie 2012 DVDRip XviD-COCAIN



Frankenweenie: Domácí mazlíček je dojemným příběhem chlapce a jeho psa. Když mladý Victor nečekaně přijde o svého milovaného psa Sparkyho, povolá na pomoc vědu a svého nejlepšího přítele přivede znovu k životu – jen s několika drobnými změnami. Snaží se svůj výtvor ukrývat, ale když se Sparkymu podaří uniknout, zjistí Victorovi spolužáci, učitelé i ostatní obyvatelé města, že znovuzrození může mít příšerné následky.

TORRENT LINK: http://torrentz.eu/d378eeccbe76293a9c59bcfbd53b514a16b38e95


Dredd 2012 BDRip XviD-SPARKS


Děj se odehrává v budoucnosti, kdy je Amerika jen sežehnutá prázdná planina. Na jejím východním pobřeží se táhne od Bostonu až po Washington DC obrovské měso „Mega City One“, rozsáhlá, násilnická metropole, kde kriminálníci vládnou chaosu na ulicích. Na pořádek v ulicích města dohlížejí policisté zvaní „Soudci“, kteří mají oprávnění jednat jako soudce, porota i popravčí. Známý a po celém městě obávaný nejvyšší soudce Dredd (Karl Urban) je přivolán k vypořádání se s ničivou pohromou v podobě nové drogy „Slo-Mo“, která umožňuje uživatelům prožívání reality za zlomek jejího skutečného času. 

TORRENT LINK: http://thepiratebay.se/torrent/7955634/Dredd_2012_BDRip_XviD-SPARKS_(SilverTorrent)


House At The End Of The Street 2012 BDRip XviD-SPARKS


Matka s dcerou se přestěhují do nového města. Sami zjistí, že ve vedlejším domě zabila mladá dívka své rodiče. Dcera se ujme chlapce, který masakr přežil a dozvídá se příběh, který ještě zdaleka nemá konec.

TORRENT LINK: http://kat.ph/house-at-the-end-of-the-street-2012-bdrip-xvid-sparks-t6929576.html

Lincoln 2012 DVDSCR XViD AC3-FooKaS



Není-li špatné otroctví, pak není špatné nic.
Film „Lincoln“ Stevena Spielberga popisuje období posledních čtyř měsíců života největšího amerického prezidenta Abrahama Lincolna. Odhaluje nejriskantnější a nejodvážnější rozhodnutí amerického vůdce v době, kdy se vyostřuje otázka otroctví a zemí zmítá válka. Silné lidské drama se odehrává na jejím konci. Lincoln může konflikt ukončit, ale rozhodne se hrát vyšší politickou hru, kterou je snaha zrušit otroctví. Sám sobě musí zodpovědět, zda za ni další promarněné životy stojí. V ten hvězdný okamžik dějin musí Lincoln využít veškerý talent, odvahu a morální sílu. Musí učinit rozhodnutí, díky němuž se stane legendou. Postava Abrahama Lincolna odnepaměti osciluje mezi mýtem a historickou postavou. Stále zaměstnává představivost veřejnosti, dnes snad ještě víc než kdy jindy. Možná protože se stal globálním symbolem uvážlivého nakládání s mocí.
Film vznikl podle scénáře nositele Pulitzerovy ceny Tonyho Kushnera, dalšími klíčovými hráči jsou Steven Spielberg a představitel titulní role Daniel Day-Lewis. Příběh proniká k jádru Lincolnových posledních úspěchů. Znázorňuje muže plného paradoxů: baviče a vážného muže, hravého vypravěče a nelítostného politického hráče, prozíravého vůdce a zranitelného otce, který v nejtemnější hodině svého národa, kdy si doba žádá od všech to nejlepší, předčí všechna očekávání.
„Odjakživa jsem chtěl vyprávět Lincolnův příběh. Je jednou z nejvíce strhujících postav historie i mého života,“ říká Spielberg. „Vzpomínám si, že když jsem ve čtyřech nebo pěti letech poprvé uviděl Lincolnův památník, velikost té sochy na židli mě vyděsila, ale když jsem šel blíž, uchvátila mě její tvář. Na ten okamžik nikdy nezapomenu. Přiměla mě o tom muži, sedícím na židli vysoko nade mnou, začít přemýšlet.“ Čím víc se toho Spielberg během svého života o Lincolnovi dozvěděl, tím víc vzrůstal jeho obdiv a touha vzdát hold této výjimečné osobnosti, její příběh si nesmíte nechat ujít ani vy. 

TORRENT LINK: http://thepiratebay.se/torrent/7959483

Game Change 2012 BRRiP XViD AC3-sC0rp


Toto drama z produkce HBO natočené na motivy bestselleru Marka Halperina a Johna Heilemanna nabízí pronikavý pohled do zákulisí prezidentské kampaně Johna McCaina v roce 2008, od chvíle, kdy si vybral guvernérku Aljašky Sarah Palinovou coby kandidátku na viceprezidenta až po konečnou porážku ve volbách. Příběh, který přezkoumává určující moment politiky Spojených států vypráví McCainův stratég Steve Schmidt. Režie Jaye Roache a scénář Dannyho Stronga slibuje kvalitní filmový zážitek.

TORRENT LINK:  http://thepiratebay.se/torrent/7956691


Skyfall 2012 DvDScr XviD Feel-Free


Daniel Craig je zpět jako Agent 007 v nové, v pořadí již 23-té bondovce s názvem SKYFALL. Tentokrát bude Bondova loajalita vůči M (Judi Dench) vystavena nelehké zkoušce, když ji začne pronásledovat její vlastní minulost. 007 musí vystopovat a zneškodnit narůstající hrozbu, ať už ho to stojí cokoliv.

TORRENT LINK: http://kat.ph/skyfall-2012-dvdscr-xvid-feel-free-t6943034.html


úterý 8. ledna 2013

The Hobbit 2012 DVDScr XVID AC3 HQ Hive-CM8


Film sleduje cestu hlavní postavy Bilbo Pytlíka, který se ocitne na dobrodružné výpravě. Cílem cesty je si znovu nárokovat ztracené trpasličí království Erebor. Bilba nečekaně osloví čaroděj Gandalf Šedý, díky kterému se ocitne ve společnosti třinácti trpaslíků v čele s legendárním bojovníkem Thorinem. Cesta do divočiny vede přes tajemné země, kde se to hemží zlobry, skřety a kouzelníky. Ačkoliv cíl jejich výpravy - Osamělá hora, leží na Východě, musí projít nejdříve jeskynním systémem, kde Bilbo potká někoho, kdo mu navždy změní život…Gluma. Skromný Bilbo Pytlík pak sám s Glumem na břehu podzemního jezera objeví nejen hloubku lstivosti a odvahy, která překvapí i jeho samotného, ale také získá do svého vlastnictví Glumův prsten „miláška“, který má nečekané a užitečné možnosti... Jednoduchý zlatý prsten je spojen s osudem celé Středozemě takovým způsobem, jaký Bilbo nemůže zatím ani tušit.

TORRENT LINK: http://kat.ph/the-hobbit-2012-dvdscr-xvid-ac3-hq-hive-cm8-t6948641.html



Hitchcock 2012 DVDSCR XviD-NYDIC


Životopisné drama natočené podle knihy Stephena Rebello "Alfred Hitchcock and the Making of Psycho". Anthony Hopkins se představí v roli jednoho z nejslavnějších režisérů minulého století - Alfreda Hitchcocka. Příběh vypraví o vztahu Hitchcocka a jeho ženy Almy Reville při natáčení kultovního hororového snímku Psycho.

TORRENT LINK: http://kat.ph/hitchcock-2012-dvdscr-xvid-nydic-t6957491.html

The Impossible 2012 DVDSCR x264 AAC-FooKaS


Silný příběh filmu Nic nás nerozdělí je založen na skutečné události jedné rodiny, která v roce 2004 přežila úder ničivé vlny tsunami v Indickém oceánu. Manželé Henry (Ewan McGregor), Maria (Naomi Watts) a jejich tři synové se rozhodli strávit poklidné Vánoce v Thajsku a těší se na několik dnů prožitých v tropickém ráji. Rodinná idylka ale náhle a nečekaně skončí dva dny po Štědrém dnu, když jihovýchodní pobřeží Asie zasáhne vlna tsunami. Obrovská masa vody se valí na hotelový komplex, smete vše, co jí přijde do cesty, a rozdělí i prchající rodinu. Ačkoliv všichni členové rodiny přežijí, vyhráno zdaleka nemají, protože nalézt jeden druhého uprostřed pekla je skoro nemožné.

TORRENT LINK: http://tpb.piraten.lu/torrent/7988351



Anna Karenina 2012 DVDSCR XviD-NYDIC



Anna Karenina (Keira Knightley) žije v lehce unaveném manželství s vysokým vládním úředníkem (Jude Law), s nímž má malého syna, a její pověst mezi petrohradskou smetánkou nemůže být lepší. Během cesty do Moskvy, kam jede navštívit bratra (Matthew Macfadyen), potká hraběnku Vronskou a na moskevském nástupišti se seznámí i s jejím synem (Aaron Taylor-Johnson), mladým ambiciózním důstojníkem. Letmé setkání stačí k tomu, aby mezi nimi přeskočila jiskra, která se záhy promění v požár, který ani jeden z nich nedokáže a ani nechce uhasit. Chtějí se „jen“ svobodně milovat, ale carské Rusko konce 19. století je vůči podobným excesům velmi netolerantní a umí to dát patřičně najevo.

TORRENT LINK : http://kat.ph/anna-karenina-2012-dvdscr-xvid-nydic-t6963712.html

TITULKY : 


Django Unchained 2012 DVDSCR X264 AAC-P2P






Kultovní režisér Quentin Tarantino natočil jižanské drama z období před vypuknutím Občanské války, jehož hlavním hrdinou je otrok Django. Ten má šanci získat díky nájemnému lovci lidí dr. Schultzovi svobodu, pokud se mu povede dopadnout vraždící bratry Brittlovi. Djangovi se tak zároveň naskytne příležitost najít ženu, kterou musel před lety nedobrovolně opustit. Ani jeden z hlavních hrdinů však netuší, jak blízko jsou nejnebezpečnějšímu dobrodružství svého života.

TORRENT LINK: http://torrentz.eu/f11252802dd4702400e194891d6356e9c45d8dcf


Vítejte



Na mém blogu naleznete odkazy na:

 nejnovější filmy, pc hry, a samozřejmě nejnovější dění. To co se děje všude kolem Nás...:-)
Předem děkuji za Vaši přízeň a komentáře.